Mousers onlinetjänster och verktyg

Design och konstruktion

När du behöver komma igång med ett projekt ger Mouser dig stöd med en uppsättning tjänster och verktyg som hjälper dig att bli effektivare. Hitta komponenter enkelt och snabbt, bygg projekt, dela och mer.

Vårt BOM-verktyg låter dig importera delar direkt från dina filer. Visa pris och tillgänglighet för dina delar med tilliten att att du får rätt delar för jobbet.

Dela och samarbeta kring dina stycklistor med dina kollegor. Skapa en länk för delning här.

När du skapar projekt hos Mouser får du en uppsättning verktyg som hjälper dig att hålla reda på dem alla, vad du har beställt samt pris och tillgänglighet för respektive del.

Ladda ner KOSTNADSFRIA schemasymboler, PCB-format och 3D-modeller till det designverktyg du föredrar med vår klick och släpp-lösning.

Få snabba svar när du konstruerar med vår uppsättning av kalkyleringsverktyg.

Offerter och inköp

Ibland har du flera projekt på gång samtidigt. Mouser kan hjälpa dig att hålla reda på dem och se till att dina kollegor är informerade.

Du har funktionen för snabboffert vid dina fingertoppar. Ladda upp din data till vår pris- och tillgänglighetsassistent för en snabb och korrekt visning av alla priser och lagernivåer.

Vill du hellre att vårt expertteam tar hand om din stycklista? Kontakta oss via vårt offertformulär.

Köp produkter i förskott så ser Mouser till att dina leveranser kommer enligt ditt leveransschema.

Lägg till många delar i din kundvagn för snabbare kassahantering.

För din verksamhet

Vill du ta dina rutiner till nästa nivå med Mouser? Vi har gjort det enkelt att ansluta vår data till ditt system med API:er, EDI, punchout och lagerhantering.

Är du redo att låta Mousers tjänster arbeta för dig? Anslut dig till vår uppsättning API-tjänster för att göra dina rutiner så mycket effektivare.

Med våra automatiserade beställningar, kan du hantera, spåra och arkivera alla beställningar elektroniskt via en säker, centraliserad plattform. Välj bland de tjänster som passar bäst för dig.

Behöver du en plats där du kan hålla reda på ditt eget lager som även gör det lättare att beställa igen? Lagerhanteringsverktyget gör allt det och lite till.

För produktivitet

Anpassa din upplevelse hos Mouser genom att använda våra insticks- och tilläggsprogram.

Ett klick ifrån Mousers artikeldetaljer och tillgängligheten i Microsoft Outlook och Excel.

Sök efter delar eller nyckelord på valfri webbsida med hjälp av din webbläsares inbyggda sökruta.

Sök efter Mousers artikeldetaljer och tillgänglighet på valfri webbplats med detta kostnadsfria tillägg för din webbläsare.

Få all teknisk information du behöver. Prenumerera på Mousers tekniska nyhetsbrev idag.

Ladda ned Mousers mobilapp

Sök och köp delar snabbt och enkelt